SUVINE HINNASULA KÕIKIDELE FOTOTOODETELE

Kas Sa oled mõelnud, mida saaks luua piltidega?  Fotoalbum, fototapeet, fotoraamat, fotolõuend, kalender, trükk t-särgile, seinakleebised, fotode trükkimine – ning lisaks veel palju võimalusi!

PANE MÄLESTUSED ÜHTE KOHTA – FOTOALBUM, FOTORAAMAT VÕI KALENDER

Käesolev suvi on olnud väga kuum ja arvatavasti seiklusi täis. Kui on vahvad seiklused, siis on ka hulganisti mälestusi mida pildile püüda.  Fotode trükkimine meie esinduses on soodsam kui mujal.  Samuti pakume võimalust kiirelt internetikeskkonnas teha ka tore fotoalbum või fotoraamat oma fotodega. Nii on vahva mõnel vaiksemal õhtul meenutada, kui tore suvi on ikka olnud. Fotoalbum ning fotoraamat on lisaks lahe kingitus näiteks vanaemale. Kui aga tahad, et lisaks fotomälestustele oleks seinal ka kasulikku infot, siis meie juures saab teha ka ilus kalender.  Kalendrid on samuti tore kingitus igaühe jaoks, eriti lähedasele.

https://www.picturehappy.ee/en/arikliendile/templite-valmistamine/

PÕNEV INTERJÖÖR  – FOTOTAPEET JA FOTOLÕUEND

Fototapeet on alati moes, kui paned seina peale kauni ja enda jaoks olulise foto. Näiteks, saad fototapeedile lisada pildi endale tähtsast kohast – kodukant või lihtsalt lummav looduspilt, või ka fotopildi enda armsatest – kas siis koduloomast või oma pereliikmest. Kui aga Sa ei taha tervele seinale pilti trükkida, siis teine võimalus muretseda endale ka fotolõuend. Fotolõuend on hästi trükitud foto lõuendile, mis näeb välja nagu maal. Fotolõuend lisab natuke stiili kogu ruumile.

T-SÄRKIDE TRÜKKIMINE

T-särkide trükk ning ka üldisemalt trükk riietele on viimastel aastatel muutunud aina populaarsemaks.  Kui varasemalt oli trükk riietele levinud vaid võistkondade seas, siis praegu teevad seda kõik kes sooviksid, et särk neid ühendaks. Miks mitte välja mõelda ainulaadsed särgid või pusad endale ja sõpradele ja minna koos festivalile?

FOTOTRÜKK JA MUUD TEENUSED – KÕIK ÜHEST KOHAST

Meie ettevõttest on pealegi võimalik soetada ka erisuguseid muid tooteid, mida igal firmal vaja võiks minna.  Näiteks meie võimekuses on trükkida Sinu enda kujundatud visiitkaardid. Visiitkaartide trükkimine meie ettevõttes on palju lihtsam kui see algselt tunduda võib – kirjuta meile ja me saame juhendada sind. Seinakleebised on valikus erimõõtudes ning erinevast materjalist.  Kleebised saab kleepida peaaegu igale pinnale kuid väga tähtis on see enne konkreetselt paika panna, millisel täpsemalt tahad kleebiseid kasutada ja soetada need ka siis vastavast materjalist. Kui aga oled õpinguid lõpetamas, siis tuleb tuttav ette, kuidas parimad mõtted tulevad kõige viimasel hetkel. Seetõttu on köitmine meie juures kiire ning taskukohane protsess!

Külasta meie veebikeskkonda juba täna ja avasta palju põnevat!

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *