OSTA REISIKINDLUSTUS NING PUHKUS VÕIB ALATA

Seks, et puhkus oleks täielik on oluline, et sinul oleks soetatud lisaks ka reisikindlustus. Kui reisikindlustus on soetatud, siis ei pea sa muretsema võimalike lisakulude pärast.  Sulle meeldivad seiklused ja ekstreemsus? Vali kindlasti tegevuste kaitse.

Mõistagi reisikindlustus tuleks sõlmida ka siis kui ekstreemsusi oodata pole, kuna me ju kõik oleme kogenud kui ettenägematu elu võib olla. Selle jaoks, et reisides oleks kiiret reageerimist vajavale olukorrale võimalikult kiire vastus on reisikindlustus ka oluline. Räägitakse, et õnnetus ei hüüa tulles, ja sellepärast on vägagi oluline (kasko võrdlus), et kui vajadus tekib saaksid välisriigis samuti tohtri abi. Meie reisikindlustus maksab kinni kõik tervishoiuteenust pakkuvate asutuste

arved – ka erakliinikute, kus järjekorrad on lühemad.  Kui satud puhkusel olles ebameeldivasse olukorda ja ei oska esimese hooga kellegi poole pöörduda, siis saad helistada meile iga kell ning meie saame sulle suuna ette anda!

 

REISITÕRKEKINDLUSTUS TEE JUBA ENNE REISILE MINEMIST

 

Reisitõrkekindlustus on hea sõlmida kohe ostes reisi, nii hakkab kaitse kehtima juba enne puhkust. Kui reisimüüja on sunnitud reisi tühistama või lennufirma otsustab reisi ära jätta, siis saad juba kasutada reisitõrkekindlustuse plusse. {Nii kindlustab sind reisitõrkekindlustus kohe algusest ning ehk langetab närvilisust, mis enne puhkusele minekut tekib}.   Reisitõrkekindlustus on igatahes väga vajalik, kui sõltud mõnest piletit nõudvast transpordivahendist. Tänasel päeval aina tihedamini juhtub, et lennud hilinevad või jäävad ära, nii kindlustab reisitõrkekindlustus sul vähemalt sujuvama asjade käigu.

 

REISIKINDLUSTUSE KALKULAATOR ANNAB VÄGA KIIRE VASTUSE MAKSUMUSE OSAS

 

Reisikindlustuse kalkulaator aitab sul mugavalt kindlaks teha, mis hinnaga kujuneb reisikindlustus.  See toimib nii, et arvutame hinna vastavalt paljudele tingimustele, mida arvesse võetakse.  Kui sa pole kindel, missugune reisikindlustus on ikka kõige mõistlikum, siis reisikindlustuse võrdlus on asi, mis annab vastused. Siiski peaks tähelepanu pöörama samuti teistsugustele asjaoludele, mitte ainuüksi hindadele. Valides kindlustuspakkujat jälgi hoolikalt, mida ja mil määral on võimalik kindlustada. Seepärast peab arvestama, et kaugemad sihtkohad tähendavad ka kallimat hinda. Lisaks mõjutab hinda ka aktiivne puhkus.

 

KUI LÄHED REISILE, SIIS ÄRA ENAM OOTA JA SOETA REISIKINDLUSTUS

 

Reisikindlustuse võrdlus on parim seade, mis aitab valikut teha ja tõenäoliselt otsustad meie kasuks!  Hoolime oma klientidest ning tahaksime pakkuda parimat võimalikku kindlustust mõistliku hinnaga! |Meile kui ettevõttele on kõige tähtsam Sõlmi leping juba kohe!

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *