SUUREPÄRASE TOOTEVALIKUGA HOKIPOOD

On kõige õigem moment teha ettevalmistusi algavaks jäähoki sessooniks. Astu läbi, et teada saada, millise kaubaga kostitab Sind hokipood algaval sessoonil.

Oleme hokitarvete turgu Eestis juhtinud juba pikalt. Teeme tööd selle nimel, et meie esinduspoe valikus oleks kogu aeg ainult parim ja tänapäevaseim valik. Kaupluses on tõeliselt haruldane valik mitmesuguseid tooteid – astu läbi ja tutvu kohe!

https://hockeypoint.ee/ee_ee/riietus

HEA KVALITEEDIGA VARUSTUS

 

Müüme varustust usaldusväärsetelt kaubamärkidelt, mis tagavad kauba garantii. Uisud, trenniriided, kotid, tarvikud, kepid – vaata kõiki tooteid e-poes! Panime kirja, mida meie hoki varustus endas hõlmab.

 

HOKIKEPID

 

E-poes on hokikepid nii väikestele kui suurtele. Filtri abil vali vajalikud omadused ning tutvuda valikuga. Kui tahaksid põhjalikumat informatsiooni selle kohta, millest koosneb hokikeppide hind, siis võta julgelt meie meeskonnaga ühendust.

Kiika meie e-poodi ja kes teab – ehk saad endale uue ja ägeda hokikepi!

 

UISUD

 

Hokiuisud, iluuisutamise uisud, lasteuisud – valik on lai nii suuruste, kui ka kaubamärkide osas. Jäähoki uisud on mõeldud nii meestele kui ka naistele. Iluuiskude puhule tootevalikus on uisud vaid naissugupoolele. Uisud on nii iluuisutamise kui ka jäähoki alal oluliseim osa varustusest ja seega on oluline, et need oleks mugavad ja vastupidavad.  E-poes leiad samuti kõiksugused aksessuaarida, mida spordialal vaja võiks minna.

 

RIIETUS

 

Eriti vahvad riided nii talveks kui ka suveks. Nokamütsid on olnud väga popid meie püsiklientide hulgas. Mütsid on pesapalli tüüpi. Kodulehe filtri abil saad otsustada nii suuruse, värvi kui ka brändi järgi.

 

Ka hokisärgid kuuluvad sooja riietuse rubriigi alla.  Valik on samuti lai, aga kõik hokitooted on ainult parimatelt partneritelt. Soeta heakvaliteedilised ja hingavad särgid trenni jaoks või vägeva joonistuse või moeka logoga hokisärk, mida selga panna muul ajal.

 

TULE POODLEMA!

 

Kuna jäähoki on füüsiliselt väga proovile panev meeskonnasport, siis on põhiline, et varustus oleks eriti kvaliteetne.  Kui tahad soetada kaupasid garantiiga – vali meie hoki pood. Abistame sind nõuga, et leiaksid endale sobivaima asja. Teame, et erikaupade puhul – hoki uisud või hokikepid – peensusi on rohkelt ning ei saagi kõigega kursis olla.  Sirvi internetipoodi või tule kohale!

Mis oleks veel parem kui uus varustus uuel hooajal?

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *