POODLE EETILISES RIIDEPOES KODUST VÄLJUMATA

Riideesemete uuskasutusega puutuvad kokku kõik. Riiete kasutusajakestlik pikendamine ehk riiete laenamine, edasimüümine, annetamine ja taaskasutus on Eestiski saamas järjest igapäevasemaks. Ostes meeldiva riideeseme second-hand-kauplusest, on rõõm küllap suuremgi kui uhiuue, aga kalli riideeseme ostmisel.

Paljudele on mööda riidepoode käimine üks tänuväärsemaid ajaviiteid. Ent vahest olete teinekord isegi märganud ka igavlevaid šoppajate kaaslasi, kes seal parema meelega ei viibiks. Nemad eelistaksid oma riidekappi mugavalt täiendada netipoodides. Suur võib olla mõne inimese üllatus, kuuldes, et netist võib leida ka väga häid uusi ja vähekasutatud riideid. Vaata siit –meeste teksad veebipood!

Riidekauplus arvutiekraanil

Uusi ja vähekasutatud riideid müüva Kilomaxi kliendid on üle viieteist aasta hinnanud võimalust osta ilusaid, vastupidavaid ja stiilseid rõivaid, säästes samas. Kilomaxi hoolega välja nopitud kaubavalik on suutnud võita kümnete tuhandete ostjate tunnustuse ja lojaalsuse .

Alates koroonakriisi teisest lainest pakub meeldivat veebipõhist ostuvõimalust oma täiesti uutele ja vähekasutatud rõivastele ka kauplus Kilomax. Netipoes rõõmustavad uusi omanikke meeldivad leiud, sajad brändid ning mitmekülgne valik erinevaid suuruseid.

Nõnda saab vähekasutatud riiete kaupluses riiete valimist kogeda seegi, kes sooviks oma särgid-püksid välja valida näiteks päevasel ajal kontoris netis surfates. Teel koju jääb üle vaid pakk automaadist üles korjata. Eks on alati oht, et internetist tellitud riideese on pisut vales suuruses, aga siis on võimalik see lihtsa vaevaga tagasi saata.

Veendu oma silmaga

Aeg-ajalt mõne uue riietuseseme soetamine kingib tavaliselt piisavalt jõudu, et alustada järgmist päeva värske pilguga ja enesekindlalt. Ettevõte on omaltpoolt teinud kõik võimaliku, et nende valikusse kuuluvad riided ja jalanõud oleksid ühtmoodi ilusad, moekad ja heakvaliteedilised nii naistele kui meestele.

Kasutajasõbralikus veebipoes võivad meessoo esindajad tutvuda mitmekülgse valiku mantlite, pükste, lühikeste pükste, pintsakute, jakkide, kampsunite, spordirõivaste ja mitmete teiste riideesemetega. Naistel on šoppamine ehk veelgi huvitavam, kuna nende valikus on ka seelikud, kardiganid, pluusid, retuusid, pidžaamad, aksessuaarid, jalatsid ja veel palju muud. Ühtlasi leiab veebipoest riideid poistele, tüdrukutele ja väikelastele.

Kilomaxi veebipoest leiate kauakestvaid rõivaid ja jalatseid nii meestele, naistele kui ka lastele. Kõigest ühe hiireklõpsuga leiate kõik allahindlused ja uued täiendused, mis teeb koduse ostlemise veelgi nauditavamaks.

Andke vähekasutatud riideesemetele uus šanss, viies end kurssi värske ja professionaalse selektsiooni meeste- ja naisteriiete ning jalanõudega veebisaidil www.e-kilomax.lv/et. Selleks, et kaunis välja näha, ei pea kulutama palju vahendeid!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *